Keski-ikäisen Anitan ja 17-vuotiaan Jamien kohtaaminen tyhjässä asunnossa Lontoon East Endissä. Läheisen väkivaltainen kuolema pakottaa heidät käymään läpi traagisen tapahtuman, kulkemaan kohti hyväksyntää ja valoa. Vincent River on näytelmä asenteiden murtumisesta ja muutoksesta – rakkaudesta, joka on otettu pois.

 

Anita Tiina Weckström

Jamie Markus Riuttu

 

Kirjoittanut Philip Ridley

Suomennos Sami Parkkinen

Ohjaus ja lavastus Mikko Roiha

Äänisuunnittelu Sami Silén

Videosuunnittelu Mika Meskanen

Pukusuunnittelu Taina Sivonen

Esitystä ei suositella alle 16-vuotiaille.

Kesto: 100 min, ei väliaikaa.

Tuotanto: Vapaa Teatteri yhteistyössä Korjaamo-Teatterin, Tampereen Työväen Teatterin, Lahden kaupunginteatterin ja Turun kaupunginteatterin kanssa. Esitystä tukee Uudenmaan läänin taidetoimikunta ja Helsingin kulttuurikeskus.

Ensi-ilta 25.06.2010 Brotfabrik, Berliini

Kritiikkejä/Sanottua